opc_loader

Simply Because... giving works

Cadeaus geef je niet alleen maar aan familie, vrienden en kennissen. Ook op het werk is er vaak behoefte aan cadeaus of bijzondere give-aways: voor het jubileum van een collega, voor secretaressedag, geboorte, huwelijk, een langdurige zieke collega etc. Vaak luistert een zakelijk cadeau nog nauwer dan een persoonlijk presentje. De keuze voor een bepaald give-away zegt immers alles over de relatie met je klanten of met je personeel.

Ook voor een bijzonder relatiegeschenk kun je bij Simply Because terecht.

**Voor wat grotere oplages kunnen we voor jouw bedrijf een unieke kaart met boodschap en passend bedel ontwikkelen. Passend bij jullie bedrijfsfilosofie, marketingcampagne, goede doel of die speciale boodschap die je over het voetlicht wilt brengen.**

Ben je ge├»nteresseerd in een wenskaart met bedel op maat? Neem dan contact op via info@www.simplybecause.nl en vraag naar de vele mogelijkheden!

O.a voor secretaressedag hebben wij de kaart 'jij hebt hart voor de zaak' ontworpen. Deze wenskaart met sieraad is alleen verkrijgbaar in geelgoud plating met de toepasselijke hart bedel. 

Wil jij jouw secretaresse(s) of andere gewaardeerde collega dit jaar verassen met een echt originele attentie dan is dit het perfecte geschenk!