opc_loader

VEILIGE BETALINGEN

U heeft in Simply Because webshop de keuze uit de onderstaande betalingsmogelijkheden die allemaal lopen via Sisow Payment Innovations. Wij leggen alle betalingsmogelijkheden even kort voor u uit zodat u zelf kan beslissen welke betalingsmogelijkheid het meest geschikt is voor uw bestelling.
 

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruikmaken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Deelnemende banken met iDEAL zijn onder andere: ABN Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Alle bestellingen worden pas door ons verzonden op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen. Wanneer u betaalt via iDEAL kunnen wij direct de status van uw betaling zien. De verwerking van uw bestelling gaat dus sneller en daarom kunnen wij de bestelling direct naar u verzenden. Wilt u meer informatie over betalen met iDEAL? Bezoek de website op www.ideal.nl.
 
 
PAYPAL

PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al uw gegevens veilig en privé. Als PayPal gebruiker heeft u de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op uw eigen PayPal account. Dit bedrag schrijft u over van uw bank- of girorekening naar uw PayPal account. Een andere mogelijkheid is het koppelen van een creditcard of bankrekening aan uw PayPal rekening. De service die PayPal bied is geheel gratis en u hebt te allen tijde de mogelijkheid om indien gewenst uw geld snel en eenvoudig weer terug te storten op uw eigen bankrekening.

OVERBOEKING

U vindt het fijn om eerst uw bestelling te plaatsen en dan pas voor uw bestelling te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat u per overboeking wil betalen. Hiermee kunt u het aankoopbedrag overmaken. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 2 tot 3 werkdagen totdat de betaling bij ons binnen is. Uw bestelling versturen wij op de dag dat uw betaling is verwerkt. Simply Because NL49ABNA0422090522 ovv het bestelnummer/ordernummer

 


Buiten Nederland:
IBAN  NL49ABNA0422090522
BIC CODE: ABNANL2A
Plaats: Haarlem