opc_loader

Simply Because; sieraden met een boodschap

Mijn naam is Paulien van der Goes geboren in 1978 en woonachtig in het mooie Haarlem, eigenaar en tevens geestelijk moeder van het sieradenmerk Simply Because.
Mijn merk Simply Because is voortgekomen uit een persoonlijke behoefte. Ik liep er vaak tegenaan dat er zich situaties of gebeurtenissen
voordeden die vroegen om een vriendelijk gebaar, een hart onder de riem, een lief woord, een bedankje of een felicitatie.
Even laten weten dat je aan de ander denkt, iemand lief vindt, er voor de ander wilt zijn met een luisterend oor of een brede schouder.
Het bestaande aanbod kaarten voldeed niet altijd aan mijn wensen. En als ik er eentje had gevonden die ik passend vond, was ik soms uren online aan het zoeken naar de juiste woorden. Websites met gedichten, quotes, oneliners, ik gebruikte ze ter inspiratie omdat ik meer wilde zeggen dan..Bedankt, Succes of beterschap. Want dat dekt niet altijd de lading bij een vriendin die in een heftige scheiding ligt, een dierbare collega die al maanden met een burnout thuis zit, je tante die net vreselijk nieuws te horen heeft gekregen.

Hoe laat je je beste vriendin of zus weten dat ze je heel erg dierbaar is ondanks dat jullie elkaar niet iedere dag meer spreken omdat jullie allebei een druk gezin hebben..
Stuur je een bos bloemen? een doos merci chocolade? IK niet.. ik wilde iets dat blijvend zou zijn, mooie woorden EN een mooi symbolisch cadeau. Woorden blijven hangen een bos bloemen ligt na een week in de prullenbak. Sieraden en vrouwen zijn al eeuwen lang een match made in heaven..dus een betere combinatie was er in mijn ogen niet!

Na veel brainstormen, teksten schrijven, kaarten ontwerpen, bijpassende bedels laten ontwerpen en een hoop andere dingen waar ik jullie niet mee zal vermoeien..werd Simply Because; sieraden met een boodschap geboren!

Ik ben trots en soms ook best vereerd dat "mijn"sieradenmerk gebruikt wordt om mensen blij te maken, attent te zijn, een lach op iemands gezicht te toveren. En soms..zelfs een traan!
Vanuit de winkels maar ook uit het gastenbloek blijkt dat ik niet de enige was op zoek naar DIE perfecte combinatie..van woorden recht uit het hart en een waardevol cadeau om die woorden nog eens extra kracht bij te zetten!


XOXO Paulien van der Goes